Barselen er slut, og jeg er atter tilbage.

Jeg byder nye, som gamle klienter, velkommen i min praksis igen.

Imens jeg har skiftet bleer og passet min lille søn, på barsel – har jeg fulgt med fra sidelinien, og glædet mig over den øgede fokus der er kommet på det at have stress.
At blive bevidst om et problem, er jo første skridt. Og behovet for stress coaching, har vist aldrig været mere aktuelt. Nok bliver vi mennesker, med den livsstil vi lever, mere og mere stressede, men det er nok nærmere det, at der er så meget fokus på stress, der gør at flere og flere søger hjælp.

Glædeligt, fordi der er ingen grund til at gå og have det så dårligt, som man har det med stress. Med den rette hjælp, kan man inden for relativ kort tid komme på fode igen – og tilmed forebygge at blive stresset igen.

Tøv ikke med at kontakte mig for at høre mere om hvad jeg kan tilbyde. Og husk det er muligt at booke et intromøde, som er ganske gratis og uforpligtende.

Noget andet der har optaget mig, imens jeg har været på barsel – er debatten om børnefamilierne. Skal de tørre deres øjne, og tage en tudekiks, nu de selv har valgt at få børn? Eller skal vi tilbage til det gamle ordsprog at “det tager en landsby at opdrage et barn”?
Det er interessant at tænke på hvad det gør ved børnene, i de pressede børnefamilier.
Hvad lærer de, og hvem vil de udvikle sig til at blive, når de selv bliver voksen?

I min tid som terapeut og coach, har jeg mødt mange børn, som godt nok er blevet voksne. Men børn, forstået på den måde, at barndommen spiller en stor rolle i hvem de er, hvad de gør og tænker, og hvordan de egentlig synes livet fungerer for dem.

Den gode nyhed er, at det aldrig er for sent at få sig det liv som man ønsker sig. Også når det hele virker uoverskueligt – der er altid en vej ud, og ind i et bedre kapitel at netop dit liv!

Glæder mig til at høre fra jer, på mail eller på tlf. 2077 0477

Mange efterårs hilsner

Vivian