Vivian Lund Hansen

Galleri

Her deler jeg billeder og stemninger, indfanget og oplevet, i klinikken, naturen og i mødet med mennesket. Kig med og lad dig inspirere.

God fornøjelse!

Kig ind i klinikken

plante
vindue
Kontakt Vivian Lund Hansen
workshops
terapi og coaching

Terapeutiske øjeblikke 

En cirkel lavet af fx grene, sten og tang, bliver et billede på det levede liv. Alt afhængig af hvilke natur effekter der blev valgt til mandalaen, formes fortællingerne. Fortællinger giver bevidstgørelse om livets mønstre og vaner. Disse bevidstgørelser er måske godt forholde sig til. ”Should they stay or should they go?”. Er de udtjente, og ville det være nyttigt med en anden tilgang til livet? Ja, svaret ligger i dig, med hjælp fra mandalaen.

mandala

Mandala over det levede liv

mandala

Mandala på stranden

Sten opstillingen, er meget andet end blot nogle sten på jorden. Dette er et eksempel på en klients aktuelle udfordring. Ved at fortælle historien, og ved at positionere stenene anderledes med en ny bevidstgørelse – kom klienten frem til hvad der skulle accepteres, og gøres anderledes for at løse udfordringen.

Sten opstilling

Sten opstilling

Urhjerne undervisning på tavlen. Der er meget at fortælle og forstå – så hele tavlen bliver brugt! Denne viden er en forudsætning for at komme ud af angsten. Alt det der normalt ikke giver menig når man har angst, får lige pludselig en helt logisk forklaring! – og så kan arbejdet begynde mod det frie liv.

urhjernen

Alle, uanset hvad klienterne tumler med, har alle glæde af at forstå urhjernen.

Jeg bliver så glad, helt ind i hjertet, når jeg sidder og laver dette skema, til sidste og afsluttende samtale, med mine stressklienter.
Til første, og sidste samtale, tager vi temperaturen på hvordan klienten har det. Jeg spørger; hvor tilfreds eller utilfreds er klienten på følgende livsområder. På en skala fra 0-10, hvor 0 er ”røv og nøgler”, og 10 er ”Yderst tilfreds”.
Til første samtale, står det af gode grunde (læs stress) altid skidt til! Derfor er det også så livsbekræftende, og glædeligt at se resultatet til 7 samtale.
Stressklienterne ser nu tydeligt hvor meget de har flyttet sig i stresscoaching forløbet!

stressklient

Et eksempel fra en af mine seje stressklienter

På arbejde i udekontoret. Her er højt til loftet og mulighederne er uanede.
Jeg er her ved at indsamle effekter til min egen mandala. Som terapeut er nemlig det vigtigt at jeg også selv modtager terapi og supervision. Det gør jeg for at jeg holder mig skarp og i overskud, når jeg dagligt sidder i hjælperollen. Desuden prøver jeg også alle de metoder og teknikker af på egen krop og psyke, som jeg tilbyder mine klienter. Det er vel ganske rimeligt 😀
udekontor

Få ekstra udbytte af samtalerne, ved at skrive det oplevede ned i en lille notesbog.

Naturen i os alle

solnedgang

At se en solnedgang er tegn på stadig at være i live

aabenraa

Aabenraa fjord fra sin smukkeste side

Østrig

Jâgersee, Kleinarl i Østrig

Svaner i Østrig

Jâgersee, Kleinarl i Østrig – Breathtaking!

sand

Fodspor i Agadir, Marocco

Holbæk Fjord

Holbæk Fjord en smuk aften

Ellinge Lyng

Ellinge Lyng med knald på farverne

ny form

Det smukke består efter afblomstringen. Det tager bare en ny form

forår

Der er forår i luften – duft den!

pause

Tag dig en velfortjent pause, og stabel sten. Fordyb dig i lige nu…

Mosegaard strand

En smuk aften på Moesgård Strand

nyt liv

Træet faldt i stormen, men lever videre!

naturens eget design

Når naturen selv står for designet

bognæs skov

Bognæs Skov – ganske fortryllende

bognæs skov

Bognæs Skov – kig op!

blad

Undersøg og kig godt efter – der gemmer sig mange aspekter. Ligesom hos os mennesker

sti

Vælger du selv den sti du betræder?

En lille spire

Den lille spire vokser på en stamme – fordi den kan!

sol, lys og energi

Sol – lys, energi og skønhed

skovbund

Det pibler frem i skovbunden

Naturterapi spejle

Vi spejler os i naturen – som trærene i denne skovsø.

bille

Skovskarnbassen på farten

havet

Lommestenen i Stokkebjerg Skov

strand plante

Når naturen selv binder buketten at de fineste sarte grønne nuancer

Events

Til Sundhedsdagen 2018, i Holbæk

sundhedsdagen
sundhedsdagen bod
sundhedsdagen bod
avisartikel

Vi var et par psykoterapeuter der mødtes med Holbæk Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen, til et møde om trivslen i Holbæk Kommune – og specielt de unges trivsel, som vi fandt ud af at vi havde som fælles hjertesag.

Holbæks borgmester

Der gøres klar til et netværksmøde for en gruppe nysgerrige kvinder, der gerne ville vide mere om hvordan man kan opnå en forandring, og fastholde den, vel at mærke!

netværksmøde

Diverse

Her finder du ”Alt godt fra havet”. Det der lige fangede min opmærksomhed i øjeblikket – og som jeg tænker du måske kan finde inspiration i.

tegning

Min datter på dengang 8 år tegnede mig, sådan som hun så mig, lige den dag.
Hvordan andre ser mig eller hvad de tænker om mig, har jeg ikke bekymret mig om i mange år, og det har gjort mit liv nemmere og sjovere.
Hvad mine kære, dem som jeg ved vil mig det godt, de som har min ryg, og dem der elsker mig på godt og ondt – hvad de tænker om mig, det betyder noget!
Lever jeg mit liv, så jeg er den jeg gerne vil være? Det er lige præcis det jeg stræber efter – det er mit mål i livet ❤️❤️

gavekurv

En venlig gestus – eller rettere to.

flag
Gaven fik jeg af en mor og hendes søde seje søn, som gik i et forløb hos mig. Den var en tak for mit arbejde, og det er jeg taknemmelig for. I sidste ende er det dog klienten der må takke sig selv. Nok hjælper og inspirerer jeg, men det er klienten der gør fodarbejdet, og kun når de gør det – får de et udbytte. Så ”Tak – og selv tak” 😄

Flagene i vinduet, er til min datters fødselsdag, fra vores søde nabo. Denne lille gestus, betød verden for min datter. Der var en der tænkte på hende, og huskede hendes fødselsdag. Der var en der gjorde noget for specielt for hende – og så føler man sig vigtig, betydningsfuld og værdiful. Husk den venlige gestus til dem der trænger – og bare rolig, det er aldrig forgæves, alle har glæde af dem 😄

skovbund
Naturterapi spejle
bille
gavekurv
flag

Min søde kollega June og jeg, har flere gange rejst til Marocco på forretningsudviklingsrejse. Her tænker vi store tanker, nyder solen og den fantastiske maroccanske mad – og har lange samtaler uden afbrydelser, om alt imellem himmel og jord. Et sceneskift kan varmt anbefales.

tegning

Dette billede er fra en Kakao ceremoni, afholdt at Maria Moon, fra Prana Yoga Studie her i Holbæk.
Nu vil jeg ikke betegne mig selv som særlig spirituel – men Kakao ceremonien kan altså noget. Ritualerne, musikken, stemningen og fællesskabet, åbner døre i sindet – og det ubevidste taler til mig.
Som en kær veninde siger; ”Det er vigtigt at have et åbent sind. Det skal bare ikke være så åbent at hjernen falder ud!” – og det gør min ikke når jeg er til Kakao ceremoni. Det er bare en anderledes, og spændende måde at være nysgerrig på sig selv på.

tegning

Dette er hvad der sker når jeg overlader tavlen i venteværelset til klienterne ❤️

Vivian Lund Hansen

Nyhedsbrev

Få mine bedste råd og inspiration sendt direkte til din indbakke. Det er helt gratis og du kan altid afmelde dig.

Tak for din tilmelding.