Referencer

Klientudtalelser

”Mund til mund” metoden giver den bedste omtale jeg kan få.

Nok er dette ikke rigtig ”mund til mund”, men jeg tænker det går alligevel. 

Det er i hvert fald klienternes egne ord!

Her finder du et udpluk af udtalelser fra mine gamle klienter. 

De er listet op med et tema; fx stresscoaching, angst, mindreværd m.m., så det er nemmere at finde rundt i.

Jeg hører ofte nye klienter fortælle; 

”Jeg læste en klientudtalelse, og kunne genkende min egen situation”, ”Jeg fik et håb -at der er noget at gøre, for at få det bedre”, og ”Jeg fandt ud af, at jeg ikke er den eneste med disse problemer”

Så derfor et varmt ”Tak” til alle jer der deler jeres oplevelser, så andre kan finde håb og trøst i dem. Det er meget værdsat ❤️

Læs og lad dig inspirere…

Udtalelser fra klienter med stress

Kvinde, 59 år. - Stress

Jeg er en kvinde på 59 år, lykkelig gift, udeboende børn, selvstændig med eget design og normalt godt helbred.

Så jeg burde bare være lykkelig!

Men en dag blev jeg opmærksom på at jeg havde fået en uønsket adfærd med at være negativt indstillet til nye ideer fra min mand. Jeg snerrede og vrissede, og kunne godt selv høre det.

Det kunne være rejse et sted hen, besøge nogle venner/familie, eller andet. Det var lige som om jeg ikke kunne magte at se familien, og bare ville holde mig for mig selv.

Rent fysisk havde jeg meget svimmelhed, hjertebanken og trykken i brystet. Jeg kunne ikke falde i søvn pga. mange tanker, og sov ikke godt.

Jeg søgte på nettet efter hjælp. Jeg så en video med Vivian og synes at hun havde en behagelig måde at tale på. Jeg benyttede lejligheden til at ringe til hende og høre hvilken hjælp jeg havde brug for, og hvad hun kunne tilbyde. Vi mødtes i Vivians hyggelige og rolige lokale til en startsnak og mit problem. Vi fandt i fællesskab frem til at det var stresshåndtering jeg havde brug for. Vi brugte 7 gange terapi på at komme frem til kernen i mit problem. Det gav mig stor indsigt i mit handlemønster. Jeg fik opbygget nogle rutiner med arbejdsredskaber, motion og meditation som langsom gjorde at jeg fik det bedre. Jeg blev afklaret omkring den del af min adfærd der stammer fra min barndom med en alkoholisk far og en mor der var angst og havde mistillid til alt og alle. Jeg var glad for hver gang jeg skulle til Vivian, for jeg fandt hurtigt ud af, at hvis jeg fulgte hendes råd, fik jeg det bedre. Jeg var ikke flov eller tynget af at gå i terapi, bare glad for at blive hjulpet. Der var da til tider også nogle muntre stunder.

Jeg må rose Vivian for at være en fantastisk terapeut. God til at lytte og omsætte det til effektiv behandling. Jeg har oplevet at terapiforløbet var super godt, har givet mig modet tilbage og ikke mindst troen på at det nok skal gå. Tak for det!

Fx: Hvordan oplever du dig og dit liv i dag? Hvad betyder det for dig at du valgte at få hjælp til dine udfordringer?

Det at få hjælp til mine udfordringer, har gjort at jeg har en meget roligere hverdag. jeg bruger det tillærte sytem med at dele mine arbejdsopgaver op og lave en ting af gangen. Jeg får lavet mere, også de opgaver der ikke er mine favoritter. Jeg motionerer hver dag, enten løb eller gang og mediterer hver dag. Jeg bruger den tid jeg føler jeg har behov for, uden dårlig samvittighed. Jeg ser ligefrem frem til med god samvittighed at tage en halv time med afslapning.

Jeg er begyndt at invitere familie og venner, tage initiativ til nye ting. Jeg overkommer meget mere og føler at jeg er blevet mig igen. Jeg er ikke i tvivl om at hvis jeg får brug for yderligere hjælp med nogle af de ting vi talte om, så vil jeg vælge Vivian igen.

Mand, 28 år - Online stresscoaching

Jeg har været i et online stresscoaching-forløb hos Vivian og det har været fuldstændigt fantastisk.

Da jeg henvendte mig var jeg fuldstændigt afmagtet og vidste ikke hvad jeg kunne gøre for at komme ud af stress. En situation jeg har oplevet flere gange før.

Det har Vivian heldigvis hjulpet mig med og i dag føler jeg mig slet ikke stresset. Når der opstår nye situationer som kan stresse, har jeg værktøjer til at håndtere dem (og mine tanker).

Jeg føler virkelig jeg har fået kontrol over mit eget liv igen.
Vivian er desuden en fantastisk person og jeg har følt mig meget imødekommet fra start.

Hvis du overvejer at booke et stresscoaching-forløb, men er i tvivl om hvorvidt det er tiden og pengene værd, så kan jeg fortælle at det var det!

Jeg planlægger desuden at opstarte kontinuerlige sessioner med Vivian inden længe, da den sparring jeg får hos hende er guld værd – så god er hun!

Jeg synes desuden rigtig godt om at Vivian både er psykoterapeut, coach og stresscoach. Det giver en yderst helhedsorienteret tilgang til mig som menneske og de udfordringer jeg står overfor.

Kvinde, 21 år - Stress, angst og depression

Jeg var i december måned 2019 gået helt til hundene på grund af stress. Som Vivian kaldte det, så var jeg slukket, og min gnist var forsvundet noget så gevaldigt.

Studiet, praktik og jonglering af det hele i min hverdag, var dybt uoverskueligt for mig.

Her er det heldigt at jeg har muligheden for den mest fantastiske psykoterapeut man kan få! Vivian er en kæmpe hjælp, og faktisk en stor inspiration for mig. Hun har ikke kun hjulpet mig ud af stress, men har inden da også hjulpet mig ud af depression og angst!

Jeg var en slukket 19-årig pige, dengang jeg lærte Vivian at kende. Nu er jeg 21 og sidder i Australien på et udland studieophold i 6 måneder! En drøm, en tanke og en idé jeg aldrig troede ville blive virkelig, men med hjælp fra Vivian kom jeg alligevel til det.

Jeg har fundet glæden i livet, også selvom det dage kan virke hårdt, så har man naturen og alt det man har lært som man kan bruge. Og ikke mindst den evige støtte fra Vivian. Mange tak for dig Vivian!

Mand, 45 år - Stress

Jeg blev for alvor ramt at stress i begyndelsen af marts i år. Jeg var kørt forbi alle faresignalerne og endte med 2 akutte hospitalsindlæggelser med mistanke om blodprop i hjertet. Det var det heldigvis ikke, men det var en alvorlig omgang stress. Jeg blev sygemeldt og fik psykologbistand via mit job. Det hjalp mig dog ikke ud af min stresssituation. Heldigvis fandt jeg Vivian fik aftalt et stress coaching forløb – det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv – og mine omgivelser. Jeg havde utrolig svært ved at sove – og havde haft det i LANG tid – hver dag var en prøvelse med hovedpine, hjertebanken og uoplagthed. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville komme til at få en god nattesøvn igen. Ved vores formøde erklærede Vivian, at hun nok skulle få mig til at sove godt igen – det var jeg noget skeptisk omkring, men det var et forsøg værd. Jeg kan sige, at Vivian holder ord!!! 3 dage efter vort første møde, sov jeg hele natten og har gjort det siden. Mit forløb er lige afsluttet og jeg er totalt afstresset og sover som en sten hver nat. Vivian er en meget dygtig og professionel coach. Hun ved lige hvad der skal til for at give en stresset hjerne fred og ro. Vivian gav mig nogle simple og overskuelige værktøjer til at slappe af og da den akutte stress var væk, fik jeg værktøjer til at undgå at blive stresset fremover. Jeg har lært at sige “pyt” og at bede andre om hjælp, når jeg har svært ved at nå tingene selv. Vivian har hjulpet mig med at få det gode liv tilbage og jeg vil give hende mine bedste anbefalinger. Tusinde tak for hjælpen Vivian.

Kvinde, 32 år - Stress

Jeg blev i 2014 ramt af stress, og begyndte hurtigt at gå til almindelig psykolog, og fik også hjælp til at “tømme” baggagen i rygsækken fra tidligere år i mit liv. Men da symptomerne så kom tilbage igen her i 2017 måtte der andre redskaber i brug…
Jeg tilmeldte mig et stressforløb hos Vivian Lund Hansen, og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og mit liv… Jeg fik redskaber til at takle hverdagen når stressen meldte sig, stillet spørgsmål på andre måder og fik samtidig øjnene op for hvilke værdier og ting her i livet der gør mig glad og tilfreds… svære beslutninger blev lidt nemmere, og generelt følte jeg mig påklædt til enhver ny tænkelig situation… Jeg har stadig gavn af det jeg lærte, og tænker ofte på samtalerne jeg har haft og er bare glad for livet på en anden måde… 😉
Jeg ved nu jeg godt kan… !!

Det kan varmt anbefales, hyggelig og trygge lokaler, og som sagt en ny måde at få hjælp til at forstå og tolke sit liv på…
Jeg kommer der gerne når jeg lige mangler inspiration til opgaver eller problemløsninger…

Kvinde, 36 år - Stress

Efter at være blevet ramt af stress i aug 2015, troede jeg i starten, at det sagtens var noget jeg selv kunne komme ud af igen. Men eftersom min situtation blev forværret og jeg også begyndte at lide af social angst- tog jeg en beslutning om at få hjælp. Hvilket senere viste sig, at være en altafgørende beslutning for mig. Uden hjælp fra Vivian, var jeg aldrig kommet så hurtigt ud på den anden side igen. Jeg startede hos Vivian i slutningen af nov – og kunne allerede i januar erklære mig stressfri! Vivian er en utrolig dygtig, empatisk og ikke mindst beroligende og professionel stresscoach. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Kvinde - Stress

Jeg synes det var rigtig godt at der var så mange konkrete opgaver og hjælpemidler til forløbet. Jeg kom jo med en masse vaner, som har været svære selv at få lavet om. Hvor skal man starte og hvor skal man slutte? Det er svært især hvis man er stresset. Det var også godt at blive “holdt op” på disse opgaver og hjælpemidler, for at man rent faktisk får gjort en indsats for at få lavet om på tingene og få en forandring. Bøgerne Stress- ikke stress samt 7 gode vaner, støttede rigtig fint op om hver session og det du forklarede til dagens opgaver. Det med begreberne Proaktiv og reaktiv kendte jeg jo godt men det var en øjenåbner i denne sammenhæng, i det jeg kunne se mange af mine mønstre lige pludseligt og hvor de nok stammer fra….! Jeg kan rigtig godt lide din meget kompetente, behagelige og alligevel skarpe måde at komme frem til sagens kerne på. Det har fungeret rigtig godt for mig. Som nævnt er jeg meget tilfreds, og føler mig væsentligt mere afstresset end før, så det har virket 🙂

Kvinde - Stress

November 2012. Presset helt ud i krogen i et nyt job, som jeg havde måtte sige op af samme grund. Lagt ned af stress for anden gang på et år. Og helt klar over, at noget måtte jeg gøre. Noget jeg ikke gjorde første gang – nemlig at gå i stresscoach forløb. Og heldigvis havde Vivian plads og tid med det samme. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv – og jeg kan kun anbefale Vivians rolige, pædagogiske tilgang til stresstomme hjerner. Vivian er en dygtig og professionel stresscoach. Hun løste opgaven til fulde med et utroligt engagement, målrettethed og med rigtigt gode resultater, nemlig en tom stressdagbog og et overblik jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har oplevet. Hun er en stærk coach funderet i psykoterapien, som man kan regne med fra start til slut. Hun holder tråd i opgaver og løsningsmodeller og tager gerne et kort smut omkring den psykologiske årsag til stress og blokering. Jeg kan derfor klart anbefale hende til enhver, som er fastlåst i stress af en hvilken som helst årsag.

Mand - Stress

At komme til den erkendelse at jeg var stressramt var svært, og at træffe beslutningen om at jeg havde brug for hjælp var endnu sværere. Det var der dog absolut ingen grund til, for der er hjælp at hente – rigtig god hjælp. Efter at være stressramt for anden gang besluttede jeg mig for at få hjælp til at få styr på tingene, og valget faldt på Vivian. Set i bakspejlet en rigtig god beslutning. Jeg måtte erkende at jeg ikke selv kunne se lyset for enden af tunnellen, men her var coach forløbet det helt rigtige. Først og fremmest handler det jo om at komme “igennem og ud på den anden side”, men også at blive i stand til fremadrettet at tage kontrol, og undgå at blive ramt igen. Her var forløbet for mig den helt rigtige løsning. En god blanding af let anvendelige værktøjer, dels til at komme ovenpå igen, men også værktøjer jeg anvender nu, efter at jeg er kommet ovenpå. Med Vivian som coach, byder forløbet på en række “udfordringer” som meget fokuserer på, fastholdelse af egne værdier og fokuseren på egne interesser (som et frirum måske), og i det hele taget arbejdes der meget med personligt fokus, og et eller andet sted også struktur og disciplin, som et vigtigt værktøj. Det var lige det jeg havde brug for. Jeg synes jeg er kommet ud på den anden side med en masse gode værktøjer som jeg dagligt bruger, som en naturlig del af min hverdag, både på arbejde og i min fritid. Jeg har fået ro på. En vigtigt del har været at forsøge at kigge lidt længere ud i fremtiden, og sætte mål for fremtiden. Det synes jeg er blevet et rigtigt godt fyrtårn i hverdagen, og jeg er blevet meget mere bevidst om hvad jeg vil med mit liv, men også bedre til at accepter at ikke alt er som man vil have det skal være. Der er kameler der skal sluges, men det klares med et “pyt”. Som udgangspunkt kan det selvfølgelig være lidt grænseoverskridende at gå ind til et vidt fremmed menneske og dele meget personlige ting, men som jeg ser det er det måske i virkeligheden en af forløbets allerstørste styrker – der er ingen forud indfattede meninger, og jeg blev på ingen måde pakket ind, hvad familie og venner nok har en tendens til. Hos Vivian var det lige ud af posen og jeg blev holdt op på hvert et ord, hvilket var vigtigt. Fastholdelse har for mig været et af de vigtigste værktøjer, og det har givet mig ro på hverdage, bragt mig sikkert i havn på den anden side. Jeg synes jeg kigger ind i en god fremtid, og det betyder ikke nødvendigvis at min tilværelse er radikalt ændret, men måske bare at jeg i højere grad er bevidst om hvilken sti jeg vælger, og ikke mindst at der er mig selv der lægger ruten.

Udtalelser fra klienter i terapi

Gymnasieelev, 18 år. - Terapi

Jeg har aldrig kunne lide at søge hjælp. Jeg har altid ment, at jeg ikke behøvede hjælp, men kunne klare mig selv. Men netop denne tankegang – at jeg kunne alt selv, nå alt og gøre alt lige godt samtidigt – nedslidte mig. Til sidst gik det fra at være ambitiøs til at være stresset.

Jeg havde opbygget høje forventninger til mig selv. Jeg formodede, at mine medmennesker også havde disse forventninger til mig, men uden reelt at vide det.

Hver gang at jeg ikke formåede at leve op til disse forventninger, eller ikke præsterede som jeg plejede, følte jeg, at jeg skuffede alt og alle.

Jeg kunne sagtens samle mig selv op hver gang, men jeg kunne ikke selv finde vejen til at undgå disse nedture. Jeg søgte derfor hjælp, netop fordi jeg indså, at jeg ikke kendte vejen ud af stressen. Jeg vendte udtrykket “at få hjælp” til “at lære”.

Jeg tog til Vivian og fik åbnet op for det, som forårsagede nedturene for at kunne forstå mine følelser og reaktioner. Jeg fik indsigt og indså baggrunden for mine tanker og handlinger. Ved at blive bevidst om baggrunden for dem, kunne jeg i samarbejde med

Vivian skabe en vej og et tankemønster, hvoraf jeg ikke bare kunne komme hurtigt oven på igen efter at have ramt bunden; men jeg forstod og lærte hvad, der senere hen vil forårsage stress og angst hos mig.

Jeg blev bevidst om mine følelser og mit indre, som gjorde, at jeg nemmere kunne navigere efter dem i stedet for at skubbe dem væk. Ved at tage afstand til dem og grave dem dybt ned, ville de stadig befinde sig i mig. Men ved at hive dem op, acceptere dem og tage hånd om dem, kunne jeg frigøre dem og mig selv.

Vivian har med sin tålmodighed, tryghed og evne hjulpet mig til at finde min vej ud af stress. Jeg glædede mig hver gang til at komme hos Vivian for at blive klogere på mig selv og blive endnu stærkere, som det menneske jeg er.

Kvinde, 45 år - Terapi

Jeg har tidligere haft den opfattelse, at jeg selv skulle håndtere mine problemer, og tanken om at skulle gå i en egentlig terapi, virkede skræmmende og fremmed for mig.
Da jeg på et tidspunkt i mit liv, endnu engang måtte konstatere at de samme issues og problemer dukkede op, og jeg fysisk kunne mærke hvordan de tærede på min krop, tog jeg en hurtig beslutning. Jeg fandt Go Mentor på nettet, fandt en terapeut der tiltalte mig og bookede en tid. Alt sammen i løbet af fem minutter.

Jeg var temmelig nervøs ved første session.
Selv om det var trygt og professionelt, var det uvant for mig at åbne op og få kontakt med dybereliggende følelser i tosomhed.

Gradvist blev det nemmere, og den bedste følelse var ofte når jeg gik hjem fra en session, fordi jeg følte mig så meget mere i kontakt med mig selv og måske forvirret, men bestemt også afklaret.

Det er et stykke arbejde at gå i terapi, og det meste af det skal man selv klare.
Der hvor terapeuten gør en forskel, er i den måde der spørges ind til. Det kan blive vældig uddybende, men i sidste ende, enormt givende, da det er her alle svarerne og aha oplevelserne gemmer sig.
Kort sagt, er det krævende men trygt, skræmmende men forløsende og ekstremt helende når puslespillet falder på plads.

Kvinde, 44 år - Terapi

Ja det startede jo med snak om fyring og om at komme videre.
Det udviklede sig jo så til snak om selvværd, selvtillid.
Senere om traumatiske hændelser, min brors misbrug, min datter og opvækst.

Det var svært at komme første gang, men det blev hurtigt lettere og senere noget jeg så frem til, da jeg kunne mærke at det hjalp.

Både at få lov at græde og fortælle uden at skulle passe på hvad man sagde. Jeg oplevede at der var en god kemi.

Jeg syntes, at det er et hyggeligt lokale og tonen uhøjtidelig.

Udfordringerne er ikke forsvundet, men jeg har fået nogle værktøjer samt en forståelse for hvorfor jeg reagere som jeg gør.

Kvinde, 28 år - Terapi

At begynde hos Vivian er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Det har været hårdt, og det har gjort ondt, men mit liv er så meget bedre i dag, at jeg næsten ikke kan genkende hverken mit liv eller mig selv. Jeg tror på, at jeg kan håndtere mit liv og mine problemer, og derfor er jeg ikke så bange, som jeg var før Vivian. Hun har hjulpet mig til at få et bedre liv, hvor jeg tør de ting, jeg har lyst til, hvor jeg ikke bekymrer mig for andre menneskers reaktioner på mig, og hvor jeg er glad meget oftere end nogensinde før. Det er befriende i en grad, jeg end ikke havde forestillet mig, og jeg kan ikke takke hende nok for hendes hjælp.

Kvinde, 26 år - Terapi

En ny begyndelse. Al begyndelse er svær, men at ændre sin måde at tænke på og opfatte verden på, var – i hvertfald for mig – en for stor en mundfuld til, at jeg selv kunne overkomme det. Jeg følte at tiden bare gik og gik, uden mig. Jeg følte mig håbløs. Jeg kunne ikke se morgendagen i øjnene uden en altoverskyggende angst for hvad som ventede forude. Udadtil var jeg umiddelbart en velfungerende ung kvinde, men indeni følte jeg mig som en lille pige, som stod og ventede på, at nogen blot ville lægge mærke til hende og bare holde af hende – for dén hun var. For når livet ikke helt er, som man ville ønske det, kan man have brug for en hjælpende hånd. Og det er der absolut ingen skam i. Derfor tog jeg kontakt til Vivian for ca. 4 måneder siden. Gennem samtalerne hos Vivian – og ved at udføre de opgaver hun har stillet mig imellem samtalerne, har jeg fået bearbejdet en stor del af min barndom og ikke mindst indset, at det ikke kan lade sig gøre at ændre fortiden – hvor meget jeg end ville ønske det. Uden Vivian, stod jeg ikke hér i dag – fuld af håb. Fuld af troen på, at der er en i morgen, som er bedre end alt hvad der har været. At der forude venter mig en fremtid, som er noget helt nyt. Det kan godt virke skræmmende, men med alt hvad Vivian har givet mig af støtte, udfordringer, kompentencer og øvelser – og ikke mindst håbet – véd jeg, at jeg kan komme igennem hvad-som-helst.

Kvinde, 36 år - Terapi

Vivian har været helt fantastisk til at komme ind til kernen af problemerne og holder fokus, især når jeg får kørt lidt for meget rundt i tingene og snakker derud af. Hun er god til at stille de rigtige spørgsmål og gang på gang finder vi ud af hvad der egentlig går mig på.
Jeg kan rolig sige at jeg ikke vil have været der, hvor jeg er i dag uden Vivians hjælp. Hun har gjort en kæmpe forskel for mit vedkommende og jeg kan kun på det varmeste anbefale hende.

Kvinde - Terapi

At begynde hos Vivian er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget.
Det har været hårdt, og det har gjort ondt, men mit liv er så meget bedre i dag, at jeg næsten ikke kan genkende hverken mit liv eller mig selv.
Jeg tror på, at jeg kan håndtere mit liv og mine problemer, og derfor er jeg ikke så bange, som jeg var før Vivian. Hun har hjulpet mig til at få et bedre liv, hvor jeg tør de ting, jeg har lyst til, hvor jeg ikke bekymrer mig for andre menneskers reaktioner på mig, og hvor jeg er glad meget oftere end nogensinde før. Det er befriende i en grad, jeg end ikke havde forestillet mig, og jeg kan ikke takke hende nok for hendes hjælp.

Udtalelser fra klienter med angst

Kvinde, 24 år - Angst

Jeg led af social angst, hvilket resulterede i at jeg droppede ud af fire uddannelser fordi min angst tog fuldstændig over, hver gang jeg blev placeret i en gruppe eller skulle til at høre til et sted… Den styrede hele min hverdag, så jeg kunne ikke deltage til familiefester eller svare min tlf. hvis jeg ikke vidste hvem ringede…

Jeg skal indrømme at jeg gik ind til forløbet med et kritisk syn på det at gå i terapi, jeg mente at jeg kunne klare alting selv, men måtte indse at min angst blot blev værre og værre… Jeg havde mange aha-oplevelser under mine samtaler med Vivian, og selv om jeg engang imellem følte at hun var helt galt på den, så endte jeg altid med at gå fra sessionerne med en ny forståelse for mig selv og det der er sket for mig. Vivian formår at aflæse mig og afkode mig, selv når jeg ikke er klar over at jeg rent faktisk gør noget. Hun skaber overblik over situationen og arbejder på den måde i dybden med årsagen… Hun får forklaret tingene, på et niveau så alle kan følge med og giver på den måde en forståelse for, hvad det er der rent teknisk sker oppe i mit hoved.

Vivian gav mig rigtig mange gode metoder til at håndtere min angst og hun fik åbnet mine øjne for, de “fejl” jeg lavede, så jeg nu kan arbejde pro-aktivt med mig selv…
Jeg går nu på min drømmeuddannelse og angsten styre ikke længere min hverdag… Når den endelig popper op, så har jeg nu redskaber til at håndtere den og undgå at den overtager… Jeg deltog igår til en familiefest og formåede at komme igennem uden at angsten styrede mig!
Jeg er idag ovenud lykkelig over at jeg gik igang med et forløb hos Vivian, det har ændret hele min hverdag og mig.. Jeg kan fungere nu, og jeg har meget mere velvære og livskvalitet end jeg havde inden mit forløb hos Vivian!

Mand, 23 år - Angst

5/5 Stjerner! Jeg har været hos Vivian 7-8 gange hen over de sidste 3 måneder. Jeg mødte op på dagen med svedige hænder og hjertebanken, med et håb om at Vivian kunne hjælpe mig med min angst. I over halvdelen af mit liv har jeg kæmpet med slem social angst. Jeg har tidligere søgt psykolog-hjælp, men uden forbedring. Det var først da jeg fandt Vivian på GoMentor, at mit liv blev vendt på hovedet! Nu, 3 måneder senere, føler jeg mig som et forandret menneske! Mit forhold til min kæreste er blevet meget stærkere, og jeg har gjort ting i behandlings-perioden, som jeg aldrig ville have drømt om at gøre før. Før sad jeg foran min computer i døgndrift og turde dårligt forlade lejligheden for at købe tøj. For 3 uger siden rejste jeg for første gang nogensinde ud af Danmark alene, så det var en stor personlig sejr! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Døjer du med social angst, som jeg selv har været helt forkrøblet af, så lav en aftale med Vivian. Hun er et dejligt menneske at snakke med!

Kvinde, 31 år - Angst

Jeg ved ikke hvor mange mennesker, der kan sige, at de er dét menneske, de ønsker at være – men det kan jeg! Jeg var allerede som barn præget af angst – jeg var bange hver dag, for rigtig mange ting. Mine skolekammerater, fremmede på gaden, voksne der talte til mig og generelt nye ting, hvor jeg kunne risikere at ”falde igennem” og fejle, hver dag var forbundet med ny angst, for der var ingen voksne, der så mig eller lyttede. Som voksen styrede angsten stadig en stor del af mit liv, den handlede blot om andre ting. Jeg har haft generel angst, dødsangst, panikangst, hypokondri, jeg har levet en stor del af mit liv med en følelse af selv -had og -lede, jeg har haft en depression, jeg har haft anoreksi samt overspisning og en overgang gik jeg med selvmordstanker, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg ellers skulle stoppe alt det, der gjorde så ondt inden i mig! Jeg vidste godt, at jeg havde brug for hjælp! Hos Vivian har jeg kunnet taget fat i min angst og arbejde med den, det har til tider været meget hårdt og grænseoverskridende, men det var mig selv, der overskred grænsen og ingen andre, fordi det var nødvendigt for at nå hertil i dag. I dag er jeg forhåbningsfuld for fremtiden, jeg tror på at det gode liv også er til for mig, jeg kan uden at blinke sige, at jeg er blevet repareret inden i, jeg er hel nu – og klar til at indtage verden og alt det, jeg ikke har prøvet endnu pga. angst og manglende selvværd. Efter at jeg er helet indeni, har jeg fået øjenene op for alle de ting, jeg kan gøre, hvis jeg vil, og det vil jeg. Jeg vil ud og rejse, som jeg hidtil ikke har gjort pga. min klaustrofobi og panikangst, jeg vil ha’ en mand, som jeg elsker og omvendt, nu hvor jeg har lært at elske. Jeg vil ha’ børn. Jeg vil læse videre og muligvis blive selvstændig, selvom det virker skræmmende, men jeg ved, jeg kan! Jeg er virkelig glad for at gå hos Vivian… Jeg gør arbejdet, men Vivian stiller spørgsmålene og giver mig teknikerne, hun rummer mig og udfordrer mig og jeg føler mig tryg i terapien. Hun er dygtig, faglig og kompetent som terapeut. Hun guider mig på den rejse, det har været at finde mig selv!

Erhvervs referencer

Region Sjælland
SKAT
TrygFonden
Metro
Riwal
Holbæk Kommune

Børn- og ungeindsatsen

Holbæk Kommune

Jobcenteret

Aarhus Kommune
Odsherred kommune
Køge kommune
Stenhus Gymnasium
Sidesporet
Kompasung
Behandlingsstederne Søbæk
Allikelund gymnasium
Workplace Options logo
Center for mental sundhed
Odense kommune
Slottet logo
Børnebasen
Reference: LAP<br />
Landsforeningen Af nuværende og tidligere Psykiatribrugere
Reference: Danske SOSU-skoler
SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed

Samarbejdspartnere

Som Psykoterapeuter sidder vi ofte og arbejder hver for sig, rundt omkring i vores ”satellit klinikker”. Ligesom i så mange andre jobs, er den faglige sparring vigtig, for hele tiden at holde sig opdateret, og ikke mindst lade sig inspirere af andre dygtige kollegaer.

Derfor har jeg, sammen med en gruppe af andre kompetente terapeuter, dannet en netværksgruppe hvor vi jævnligt mødes og udveksler viden.

Flere af os sammenarbejder også i den forstand, at vi henviser til hinanden. Fx hvis vi får en klient ind ad døren, hvor vi vurderer at kompetencerne eller kemien ville være bedre hos en kollega.

Det kan også være behandlinger der kan supplere den terapi der allerede er i gang.

Fx et behov for parterapi, en kropsbehandling, eller en terapeut der har et speciale på et specifikt område.

Det vigtigste er at du som klient, får den rette hjælp, hos den rette terapeut.

 

Mine samarbejdspartnere er:

COPE – stress, angst & depressionCOPEsad.dk                                                  Psykoterapeut MPF & stresscoach Marianne Eikersmarianneeikers.dk
Psykomotoriskterapeut Sigrid Lund Nielsensigridlund.dk
Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentaltræner Signe Westi Løvlandsignewesti.dk
Børne Psykolog John Aasted Halsejohnhalse.dk
Børnebasenboernebasen.dk

Psykoterapi
Børnebasen

Interesseret i et samarbejde?

Arbejder du i en virksomhed eller organisation, der kunne have gavn af at en virksomhedsaftale med mig, så I kan tilbyde medarbejdere eller ledere, terapi & coaching, stresscoaching, rådgivning og/eller supervision? Så kontakt mig for en uforpligtende snak, og lad os se om jeg er den rette til at hjælpe jer med jeres udfordringer.