Foredrag & Workshops

Foredrag, talks & workshops

Jeg afholder foredrag for private og virksomheder, om temaer de ønsker belyst.

Måske er I en faggruppe, skole/uddannelsesinstitution, eller virksomhed, der ønsker fælles information om et specifikt emne. Fordelen ved at være en gruppe, er at det giver en fælles forståelse for emnet, og derved kan man sige ”I taler samme sprog” fremadrettet.

Måske er I en netværksgruppe, mødregruppe, eller andet, der søger en fælles oplevelse som inspirerer, og tilfører Jer værdifuld viden.

Ideer til et tema kan være:

  • ”Hvordan håndterer vi stress i virksomheden?”
  • ”Flokdyret på arbejde – sociale relationer på arbejdspladsen”
  • ”Hvad er mobning blandt elever – og hvordan stopper vi det?”
  • ”Eksamensangst”
  • ”Selvlækker med selvværd”
  • ”Tanker – få et stærkt mindset”
  • osv.

Kontakt mig, og lad os tage en snak omkring hvad I kunne tænke jer, og så sammensætter jeg et foredrag, en talk, eller måske en workshop til jer.

Her er et par eksempler på foredrag der allerede er udviklet, og kan bookes:

  • ”Forundring, forandring & forvandling” – et foredrag om; hvordan man ændrer på gamle vaner, og skaber vedvarende forandringer.
  • “Bliv klædt på til at hjælpe elever med angst” – et foredrag til skoler og undervisningsinstitutioner, som klæder medarbejderne på til bedre at hjælpe elever med fremlæggelsesskræk og eksamensangst – og samtidig øge både elevernes trivsel og klassens gennemsnit. Det gør vi med bl.a. psykoeducation om angst, og en værktøjskasse fuld af konkrete redskaber, til at håndtere situationer med angste elever.
  • ”Angst – hvad er du egentlig så bange for?” – et foredrag om; hvad angst er, og hvordan man som pårørende eller fagperson, kan forstå og hjælpe en person med angst.

Priser på et foredrag, talk eller workshop, varierer alt efter varighed og ønsker. Jeg laver meget gerne et tilbud til jer.

Et priseksempel på et foredrag på ca. 1 1/2 – 2 timer, med valgfrit tema;

5.000 – 7.000 kr. incl. moms, (broafgift opkræves til Fyn og Jylland).

Psykoterapeut Vivian Lund Hansen

Udtalelser fra deltagere på mine foredrag

“Hej Vivian. Jeg har været til to af dine foredrag med Vivian, “I naturen er vi alle lige” og jeg syntes, det har været utrolig spændende. Spændende først at høre om dit liv (“bare rolig, det bliver bedre”, sagde du, når det var barsk 🙂 ), derefter kom du med eksempler på hvordan man kunne bruge naturen. Vi var en tur udendørs og se efter noget i naturen der talte til os og fortalte derefter lidt om det, hvor du også spurgte ind til hvad vi tænkte, og kom med små eksempler på hvad det evt. kunne betyde. Det er ikke sidste gang jeg er i kontakt med Vivian, syntes virkelig jeg fik noget jeg kan anvende i min hverdag. Andre fra gruppen var også meget positive. Tak for det 🙂“.