Gratis forsamtale

Gratis forsamtale til terapi, coaching eller stresscoaching

At finde den rette psykoterapeut, psykolog eller coach, kan nogle gange virke uoverskueligt!
Det kan føles som at finde en nål i en høstak. ”Hvor skal jeg begynde?”, og ”Hvordan kan jeg være sikker på at vi er et match?” – er spørgsmål der ofte melder sig.

Det kan jeg godt forstå!
Mange ting kan du læse dig til, som fx behandlerens uddannelse, faglighed og geografiske placering – men om der er kemi, kræver et personligt møde.

Derfor tilbyder jeg en gratis forsamtale på ca. 15-20 min., hvor vi kan mødes til en kop kaffe eller the, hilse på hinanden og afstemme kemi.
Du får mulighed for kort at sætte ord på dine udfordringer, og jeg vil fortælle mere om hvordan jeg arbejder, og hvordan jeg har tænkt mig at hjælpe dig.

Samtalen kan ske ved personligt fremmøde i klinikken, på telefon eller online.

Min erfaring er, at al tvivl er borte efter en gratis forsamtale.
Ønsker du at finde en anden behandler, er det selvfølgelig helt ok. Jeg har ofte nogle jeg kan henvise til, hvis jeg synes I er et bedre match – men langt de fleste vælger dog at booke en samtale, fordi det de har hørt til forsamtalen giver god mening, og giver håb for snart at få det bedre.

Hvis du ikke er i tvivl – så er der ingen grund til at tage en forsamtale! Så er det bare at få booket en tid, så vi kan komme i gang med at gøre dine drømme til virkelighed asap ☺

Gratis forsamtale

15-20 min. – 0 kr.


Et uforpligtende møde, hvor du kan møde mig, og vi kan afstemme kemi. 

Du får mulighed for kort at sætte ord på dine udfordringer eller ønsker, og høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Forsamtalen sker ved personligt fremmøde, online el. telefonisk.